Tohaco Motortrailer

overigimg
overigimg overigimg

Conditie: 

Nieuw

Totaalgewicht: 

3500 kg

Afmetingen (l x b): 

458x200 cm laadvloer

BTW of marge: 

excl. BTW

Prijs: 

€ op aanvraag


Product eigenschappen:

Tohaco AA235 Autotransporter / Autoambulance

Lucht geveerd, kan compleet naar de grond zakken om te laden/lossen
div bind mogelijkheden
eigen accu
2x compressor, voor snel zakken / stijgen
acculader
accu idicator
afstandsbediening
reservewiel
perforatievloer icm traanplaat
wielbokken
lier
kenteken

Volledig naar uw wensen samen te stellen.

De luchtvering van Tohaco trailers staat bekend om zijn uitstekende prestaties en comfortabele rijervaring. Door gebruik te maken van geavanceerde luchtveringstechnologieën zorgt Tohaco ervoor dat hun trailers soepel over verschillende soorten terreinen kunnen rijden, terwijl ze tegelijkertijd de lading beschermen tegen schokken en trillingen. Dit resulteert in een verbeterde stabiliteit, vermindering van slijtage aan de banden en een betere controle voor de chauffeur, wat essentieel is voor veilig en efficiënt transport op de weg. Zo blifjt bijvoorbeeld je auto veilig staan op de Tohaco autotransporter.

De Tohaco trailers onderscheiden zich door hun lage oprijhoek, mogelijk gemaakt door de geavanceerde luchtveringstechnologie. Deze functie zorgt ervoor dat de trailers tot aan de grond komen, waardoor het laden van motoren aanzienlijk eenvoudiger wordt.

Tohaco trailers bieden een breed scala aan mogelijkheden voor het vervoeren van diverse ladingen, variërend van auto’s en motoren tot verschillende soorten apparatuur/machines. Met speciaal ontworpen trailers en motortrailers kunnen ze verschillende afmetingen en gewichten aan, met opties voor open trailers voor voertuigen en gesloten trailers voor het overdekt vervoeren van apparatuur. Deze veelzijdigheid maakt Tohaco trailers een betrouwbare keuze voor verschillende transportbehoeften, waarbij zowel de veiligheid als de bescherming van de lading centraal staan.

Kom gerust bij ons langs voor meer informatie!

Tevens zijn er vele andere uitvoeringen leverbaar, helemaal naar uw eigen wensen samen te stellen.


Direct offerte aanvragen?