Home » Aanhangwagen kopen

Aanhangen kopen

Koop uw nieuwe Hapert aanhanger bij Z-T-S in Groot-Ammers

Voor het kopen van een nieuwe HAPERT aanhangwagen gaat u eenvoudig naar Zanen Techniek Service in Groot-Ammers. Bij ons staan alle modellen van dit internationaal bekende merk te koop. Het assortiment van HAPERT is zeer divers. Of u nu een een open of gesloten aanhanger wilt aanschaffen; binnen het veelzijdige aanbod vindt u altijd een passend model. Van kippers, bakwagens en plateauwagens tot autoambulances, bagagewagens en koelwagens. HAPERT bouwt alle gangbare aanhangwagens, zowel voor zakelijk als privégebruik. En natuurlijk kunt u bij ons ook elk type aanhangwagen van dit kwaliteitsmerk kopen.

Official dealer van Hapert aanhangers

Zanen Techniek Service is Official Dealer van HAPERT aanhangwagens. Ons dealergebied omvat de regio’s Groot-Ammers, Molenwaard en omgeving. Vanuit onze vestiging bedienen we zowel bedrijven als particulieren, die op zoek zijn de meest robuuste aanhangers in de gewichtsklasse tot 3.500 kg.

Komt u uit Groot-Ammers of een van de nabijgelegen regio’s en bent u van plan om een aanhanger van HAPERT te kopen? Bezoek dan onze showroom aan de Leeuwerikstraat 37, waar onze verkoopspecialisten klaar staan om u te helpen bij de aanschaf van het best passende model.

Tweedehands aanhangwagen kopen?

Daarnaast hebben we ook diverse tweedehands aanhangwagens te koop staan. Deze uitstekend onderhouden occasions worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Omdat het aanbod dagelijks wisselt heeft u altijd volop keuze. Neem gerust een kijkje bij het actuele aanbod, of loop een keer binnen bij onze vestiging in Groot-Ammers en laat u persoonlijk adviseren. Wij helpen u graag bij het kopen van een tweedehands aanhangwagen.

Vakkundig onderhoud van alle aanhangwagens

In onze werkplaats in Groot-Ammers voeren wij ook dagelijks reparaties en onderhoudsbeurten uit. Dit verzorgen we niet alleen voor HAPERT aanhangwagens, maar ook voor trailers van alle andere merken. Zanen Techniek Service staan bekend om vakkundig onderhoud, een snelle service en uitstekende communicatie. Onze monteurs doen alle werkzaamheden altijd in overleg met u als klant, zodat u achteraf niet onverwacht voor hogere kosten komt te staan. Wilt u graag uw aanhangwagen bij ons laten onderhouden of repareren? Bezoek gerust onze werkplaats, of maak direct een afspraak met een van onze monteurs.

×