Lease

Home » Lease

Aanhangwagen leasen

Aanhanger leasen in Molenwaard

Wilt u graag een aanhangwagen leasen in gemeente Molenwaard? Dan bent u bij Zanen Techniek Service in Groot-Ammers aan het juiste adres. Bij ons kunt u alle aanhangwagens van het kwaliteitsmerk HAPERT Aanhangwagen leasen. Wij zijn Official-Dealer van HAPERT voor de plaatsen Nieuwpoort, Bleskensgraaf, Bandwijk, Gijbeland, Goudriaan, Groot-Ammers, Kinderdijk, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Ottoland, Oud-Alblas, Streefkerk en Wijngaarden. Dus bent u op zoek naar een Hapert aanhanger in één van deze plaatsen of omliggende buurtschappen kom dan langs bij Z-T-S in Groot-Ammers.

Hapert aanhanger leasen

De aanhangwagens van HAPERT staan bekend als de sterkste aanhangwagens in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Bent u op zoek naar een robuuste aanhanger? Kies dan voor een HAPERT. Aangezien de aanschaf van een aanhanger voor vele een flinke investering is, geven wij ook de mogelijkheid om een aanhanger te leasen. Het leasen van een aanhangwagen heeft zo zijn voordelen:

Assortiment lease aanhangwagen

Open aanhanger leasen

Een bakwagen of plateauwagen met enkel as, tandem as of tridem as leasen? Bij Z-T-S leveren we alle maten open aanhangwagens van het merk HAPERT.

Kiep-aanhanger leasen

Wilt u een 3-zijdige kipper of achterwaartse kipper leasen? Dat kan, wij hebben zowel elektrisch kippers als kippers welke u met een handpomp kunt bedienen.

Transporter aanhanger leasen

Ons assortiment transporter aanhangwagens bestaat uit machinetransporters, motortrailers en autoambulances. Wij hebben zowel kantelbare transporters als niet-kantelbare transporters.

Gesloten aanhanger leasen
Bent u op zoek naar een koelaanhanger, bloemenwagen, verkoopwagen, marktwagen of een ander soort aanhangwagen met gesloten opbouw? Kom langs bij Z-T-S wij hebben een ruime keus dichte aanhangers.