Home » Boottrailers

Boottrailers

Ook voor boottrailers bent u bij Zanen Techniek Service aan het juiste adres. Wij zijn dealer van Vlemmix en PEGA waardoor wij altijd de juiste trailer voor u kunnen leveren! De boottrailers van Vlemmix zijn gemaakt voor vrijwel elke boot van vijf tot tien meter in lengte. Met een Vlemmix boottrailer bent u ten alle tijde verzekerd van een betrouwbare, robuuste maar vooral kwalitatief goede trailer waarmee u jaren verzekerd bent van rij- en vaarplezier!

De PEGA boottrailers staan garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat. Vanzelfsprekend voldoen de PEGA boottrailers aan alle Europese normen en kunnen in alle Europese lidstaten geleverd worden. 

Naast het leveren van nieuwe trailers, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud, reparatie en het afstellen van uw trailer.

Wij helpen onze klanten graag met het vinden van de juiste aanhangwagen, voor meer informatie neem contact met ons op.

Vlemmix trailers

Op alle boottrailers van Vlemmix Trailers zijn Knott assen met waterdichte lagers gemonteerd. En natuurlijk RVS remkabels en een RVS M10 draadstang voor het remsysteem.

Door het strak opsluiten in een hoogwaardige lasmal en het aflassen door een lasrobot is de kwaliteit altijd 100%!

Doordat Vlemmix Trailers in grote getalen inkoopt kunnen we de prijs van alle trailers scherp in de markt zetten. Zo kunnen wij ten allen tijde onze klanten helpen met een geschikte trailer volledig naar wens.

Leverbaar

Boottrailer – 1 as

Boottrailer – 2 assen

Boottrailer – 3 assen

Pega trailers

Economy
Euroliner
V-Liner
Multiliner

Leverbaar

Pega L&H

Pega SH

Pega Z & ZB

Pega V-Liner

Pega M

Pega RH

Afgeleverde boottrailers

Direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen over één van onze boottrailers of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij geven u passend en geheel vrijblijvend advies!


    ×