Home » Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens

Dure materialen veilig en droog vervoeren? Dat kan met een gesloten aanhangwagen van Hapert of Debon. Een gesloten aanhangwagen kan op slot zodat auto’s, motoren en andere kostbare bezittingen altijd beveiligd blijven. Ook in de race-wereld worden deze gesloten aanhangwagens veel gebruikt. Tevens kunnen spullen droog vervoerd worden zodat er in alle weersomstandigheden doorgewerkt kan worden.

Een gesloten aanhangwagen heeft een complete, vaste opbouw. Het is zelfs mogelijk om een gesloten aanhangwagen om te bouwen tot mobiele werkplaats, bijvoorbeeld met werkbank. Daarnaast worden gesloten aanhangwagens ook vaak ingezet als koelwagen tijdens personeelsfeesten of barbecues.

Het is uiteraard mogelijk om een gesloten aanhangwagen te laten bestickeren. Zanen Techniek Service heeft een nauwe samenwerking met een partij die ieder ontwerp kan realiseren tot reclame. Zo dient de gesloten aanhangwagen tevens als rijdende reclame object.

Bij Zanen Techniek Service in Groot-Ammers kunnen wij allerlei aanhangwagens leveren en op maat aanpassen. Zo ook gesloten aanhangwagens van Hapert en Debon. De Debon Cargo 2 is eventueel ook te huren voor korte en langere perioden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Debon Trailers

Roadster 255 Plywood

Roadster 300

CARGO 2

Roadster 500

Roadster 500 XL

Roadster 700

Hapert Sapphire

Sapphire H-1

Sapphire H-2

Sapphire H-3

Sapphire L-1

Sapphire L-2

Sapphire L (Koeltrailer)

Direct offerte aanvragen?

Heeft u vragen over één van onze paardentrailers of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij geven u passend en geheel vrijblijvend advies!

    ×