Schade aan uw aanhangwagen

Schadeherstel aanhangwagen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Tijdens uw werkzaamheden is het mogelijk dat er schade aan de aanhangwagen komt. Het is tenslotte de achterkant van uw auto. Daarnaast hoeft het niet eens uw schuld te zijn.

Hoe vervelend schade ook is, is het wel belangrijk dat het spoedig wordt opgelost. Lang met schade rondrijden kan gevaarlijk zijn. De beschadigde onderdelen slijten harder waardoor de veiligheid van uw aanhangwagen verminderd.

Altijd offerte vooraf

Wij geven u altijd een kostenindicatie voordat wij gaan starten met de werkzaamheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Komen wij tijdens het schadeherstel nog bepaalde zaken tegen die nog niet eerder ontdekt waren, dan lichten wij u daar zo snel mogelijk over in.

Uw schade, onze zorg

Tijdens het schadeherstel zorgen wij dat de aanhangwagen weer in goede conditie komt. Wij zorgen voor de onderdelen en voeren de juiste reparaties uit. Onze monteurs hebben veel kennis en ervaring op dit gebied en kunnen u daarom ook een goed advies geven. Tevens wordt niet alleen de schade maar ook de andere onderdelen van de aanhangwagen gecontroleerd zodat we zeker weten dat u veilig de weg op kan.

×