Reparatie, onderhoud & schadeherstel

Reparatie, onderhoud & schadeherstel

Onderhoud
Het is belangrijk dat uw aanhangwagen minimaal één keer per jaar een onderhoudsbeurt krijgt. Door ieder jaar uw aanhangwagen te laten controleren voorkomt u hoge onverwachte kosten en weet u zeker dat u veilig de weg op kunt. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij o.a. de verlichting, lagers, remmen, banden en nog veel meer.

Schadeherstel
Een klein moment van onoplettendheid kan leiden tot een ongeluk. Tijdens uw werkzaamheden bestaat er een kans op schade aan de aanhangwagen, aangezien deze zich aan de achterkant van uw auto bevindt. Bovendien is het niet altijd uw fout.

Hoewel schade vervelend is, is het van groot belang dat het snel wordt gerepareerd. Het rondrijden met beschadigde onderdelen kan namelijk gevaarlijk zijn. De beschadigingen kunnen ervoor zorgen dat de onderdelen sneller slijten, wat de veiligheid van uw aanhangwagen in gevaar kan brengen.

Reparatie
Ook voor reparaties aan uw aanhangwagen kunt u terecht in onze professionele werkplaats. Doordat onze specialisten veel ervaring hebben kunt u rekenen op een vakkundige reparatie. Alle werkzaamheden worden vooraf met u besproken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren, maar als u regelmatig onderhoud laat plegen kunnen we grote problemen vroegtijdig tackelen als ze nog klein zijn.

Haal- en brengservice
Wij hebben de mogelijkheid om op afspraak uw aanhanger, machines of gereedschappen bij u op te halen en terug te brengen.

Actie!
Wij hebben regelmatig leuke acties, bijvoorbeeld korting op onderhoud, ladingnetten, spanbanden of een mooie kist voor uw aanhangwagen. Kom langs bij ons in de showroom en vraag naar de mogelijkheden!

Werkplaatsafspraak inplannen

    ×