Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Onderhoud
Het is belangrijk dat uw aanhangwagen minimaal één keer per jaar een onderhoudsbeurt krijgt. Door ieder jaar uw aanhangwagen te laten controleren voorkomt u hoge onverwachte kosten en weet u zeker dat u veilig de weg op kunt. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij o.a. de verlichting, lagers, remmen, banden en nog veel meer.

Reparatie
Ook voor reparaties aan uw aanhangwagen kunt u terecht in onze professionele werkplaats. Doordat onze specialisten veel ervaring hebben kunt u rekenen op een vakkundige reparatie. Alle werkzaamheden worden vooraf met u besproken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren, maar als u regelmatig onderhoud laat plegen kunnen we grote problemen vroegtijdig tackelen als ze nog klein zijn.

Haal- en brengservice
Wij hebben de mogelijkheid om op afspraak uw aanhanger, machines of gereedschappen bij u op te halen en terug te brengen.

Actie!
Wij hebben regelmatig leuke acties, bijvoorbeeld korting op onderhoud, ladingnetten, spanbanden of een mooie kist voor uw aanhangwagen. Kom langs bij ons in de showroom en vraag naar de mogelijkheden!

× Hoe kunnen wij u helpen?