Home » Type aanhangwagens

Type aanhangwagens

Aanbod van Hapert aanhangwagens in Groot-Ammers

Bij Zanen Techniek Service kunt u terecht voor alle aanhangwagens van het merk HAPERT. Wij zijn namelijk Official Dealer voor de regio Groot-Ammers en omstreken. Ons team van verkoopspecialisten staat dagelijks klaar, om zowel ondernemers als particulieren te helpen bij het samenstellen en kopen van een nieuwe HAPERT aanhangwagen. Ook staan de monteurs van Z.T.S. elke dag voor u klaar, om de nodige reparaties en onderhoudsbeurten uit te voeren.

Nieuwe aanhangwagens kopen?

Zanen Techniek Service is hét adres voor advies, voorlichting, verkoop en service van alle HAPERT aanhangers. Wij helpen u tevens bij het samenstellen van uw aanhangwagen. Elk model is namelijk modulair opgebouwd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om elk basismodel naar wens uit te breiden. Bezoek onze showroom in Groot-Ammers, om uw wensen met ons te bespreken. Vervolgens gaan we samen met u de nieuwe aanhanger configureren en bestellen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle HAPERT-modellen.

Azure-serie

BAKWAGENS

De AZURE-bakwagens zijn leverbaar tot een bruto laadvermogen van maximaal 3.500 kg. Deze HAPERT aanhangwagen is ideaal voor het transporteren van los materiaal, zoals bouwafval, tuinafval, hout, grond en zand.

PLATEAUWAGENS

Binnen de AZURE-serie vindt u ook robuuste plateauwagens. Deze sterke aanhanger beschikt standaard over een laadvloerhoogte van 76 centimeter en wanden, die gemakkelijk neergeklapt kunnen worden. Ideaal voor het vervoeren van zwaardere materialen en goederen.

Cobalt kipper aanhangwagen

COBALT-kippers zijn dé aanhangwagens voor het snel laden, vervoeren en lossen van lost gestorte materialen, zoals; puin, afval, zand en grond. HAPERT levert deze modellen als achterwaartse of driezijdige kipper.

Indigo Auto ambulances

Zanen Techniek Service levert ook alle autoambulances, machinetransporters en multitransporters van HAPERT. De INDIGO-serie is speciaal ontwikkeld voor klanten die regelmatig auto’s of machines vervoeren. Deze krachtige en multifunctionele aanhangers zijn leverbaar als kantelbaar of niet-kantelbaar model.

Sapphire gesloten aanhangers

De SAPPHIRE-serie bestaat onder andere uit bagagewagens, koelwagens, reclamewagens, marktwagens en verkoopwagens. Deze HAPERT aanhangwagens met gesloten opbouw zijn specifiek ontworpen voor het veilig transporteren van al uw waardevolle goederen en producten.  

Basic-serie

Dankzij de BASIC-lijn hebben ook kleine ondernemers en veeleisende consumenten volop keuze bij Zanen Techniek Service in Groot-Ammers. Deze serie bestaat uit compacte en scherp geprijsde bagagewagens, bakwagens en plateauwagens.

Zanen Techniek Service levert ook tweedehands aanhangers

Naast de verkoop van alle nieuwe modellen, leveren we ook diverse occasions tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Neem gerust een kijkje bij ons actuele aanbod van tweedehands aanhangwagens en misschien staat het gewenste model er al tussen. Heeft u nog niet een passende aanhangwagen kunnen vinden? Het occasion-assortiment van Zanen Techniek Service wisselt regelmatig. Houd daarom onze website goed in de gaten.

×