Zanen Techniek Service

Aanhangwagens

VERKOOP VAN HAPERT AANHANGERS IN GROOT-AMMERS

Zanen Techniek Service levert het complete assortiment HAPERT aanhangwagens. Als Official Dealer zijn we ook hét adres in Groot-Ammers voor al uw vragen over het aanbod van HAPERT. Dit sterke merk bouwt onder andere kippers, plateauwagens, bakwagens, autoambulances, bagagewagens, koelwagens en andere gesloten aanhangers. Elke aanhangwagen van HAPERT is zelfs geheel naar wens samen te stellen. De specialisten van Z.T.S. helpen u graag bij het configureren van het gewenste model. Bezoek onze vestiging in Groot-Ammers en laat u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden op het gebied van maatwerk aanhangwagens. 

UITGEBREID ASSORTIMENT NIEUWE AANHANGWAGENS

Het assortiment nieuwe aanhangwagens bestaat uit alle modellen van het merk HAPERT. Dit merk bouwt de sterkste aanhangers van Europa. Het complete assortiment bestaat uit AZURE bakwagens en plateauwagens, COBALT kippers, INDIGO transporters, SAPPHIRE gesloten wagens en de BASIC-serie. In de showroom in Groot-Ammers heeft Zanen Techniek Service diverse modellen aanhangwagens van HAPERT op voorraad staan. Wist u al dat alle modellen modulair zijn opgebouwd? Dit betekent dat u elke aanhanger naar wens kunt uitbreiden met specifieke opties en accessoires. Zo weet u zeker dat het model aan al uw transportwensen voldoet.

AANBOD VAN BETROUWBARE OCCASIONS

Naast het complete aanbod van nieuwe aanhangers, kunt u bij Zanen Techniek Service ook terecht voor het kopen van een occasion. Staat de gewenste aanhanger er niet tussen? Houd dan onze website goed in de gaten. Het aanbod wisselt namelijk dagelijks.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bent u er bij ons altijd van verzekerd dat elke tweedehands aanhangwagen perfect onderhouden is. Heeft u nog specifieke vragen over het actuele aanbod van occasions? Loop gerust eens binnen in onze showroom in Groot-Ammers. Het team van Z.T.S. beantwoordt graag al uw vragen.

AANHANGWAGEN ONDERHOUD EN REPARATIE

Ook repareren en onderhouden we uw aanhangwagen met plezier. De monteurs van Zanen Techniek Service zijn niet alleen ervaren vakspecialisten, maar werken daarnaast ook snel en efficiënt. Dit betekent voor u dat u snel weer over de aanhanger kunt beschikken. Dat is ook de reden waarom klanten uit de wijde omgeving naar onze werkplaats komen, voor al het nodige onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan hun aanhangwagens. Zo bedienen we onder andere ondernemers en particulieren uit de regio’s Groot-Ammers, Graafstroom, Liesveld, Nieuw-lekkerland en ver daarbuiten.