IMG_0675-2
Home » Aanhangwagen in Ameide

Aanhangwagen in Ameide

Aanhanger kopen in Ameide

Wilt u een aanhangwagen aanschaffen en woont u in Ameide? Zanen Techniek Service is gevestigd in Groot-Ammers en bevindt zich dus dicht in de buurt! Onze specialisten helpen u graag bij het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands aanhangwagen. Wilt u uw huidige aanhangwagen laten onderhouden of repareren? Dat kan ik onze professionele werkplaats.

Zanen Techniek Service is officieel Hapert Dealer en levert ook aanhangwagens van o.a. Vlemmix (boottrailer & machinetransporters), Ifor Williams, Henra en Anssems. Naast nieuwe aanhangers heeft Zanen Techniek Service ook prachtige en goed onderhouden occasions. Of u nu op zoek bent naar een aanhangwagen in Alblasserdam zoals een bakwagenplateauwagenkippertransporter of gesloten wagen: Z-T-S in Groot-Ammers heeft het allemaal!

Aanhanger huren in Ameide

Woont u in Ameide en heeft u tijdelijk een aanhangwagen nodig? Zanen Techniek Service heeft een breed aanbod aan verhuur aanhangwagens! Doordat wij allerlei soorten aanhangers op ons terrein hebben staan, is het huren van een plateauwagen, bakwagen, transporter, kipper en koelwagen zo gebeurd.

Wilt u als ondernemer of ZZP’er een aanhangwagen huren in Ameide? Dan kunt u het beste contact opnemen met Zanen Techniek Service door te bellen naar 0184 – 634 816 of te mailen naar info@z-t-s.nl. Een WhatsApp’je sturen mag natuurlijk ook!

Aanhanger repareren in Ameide

Uw aanhangwagen laten repareren of onderhouden in de buurt van Ameide? Bij Zanen Techniek Service in Groot-Ammers kijken onze professionals met passie en plezier naar uw aahanger en zorgen dat deze weer in top staat de werkplaats uitrijdt!

Wist u al dat u het eerste jaar maar liefst 15% korting krijgt op uw onderhoud bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen?

Heeft u even geen tijd om uw aanhangwagen vanuit Ameide naar ons te brengen? Geen probleem! Wij hebben de mogelijkheid om op afspraak uw aanhanger, machines of gereedschappen bij u op te halen en terug te brengen. Wij maken het u graag gemakkelijk!

Direct een afspraak maken?

    ×