Aanhangwagen in Goudriaan

Aanhanger kopen in Goudriaan

Wilt u een aanhangwagen kopen of huren in Goudriaan? Zanen Techniek Service ligt op een steenworp afstand van Goudriaan en is dé aanhangwagenspecialist van de gemeente Molenlanden.

ZTS is Official Hapert Dealer maar levert daarnaast ook aanhangwagens van o.a. Henra en Ifor Williams. Naast nieuwe aanhangwagens heeft Zanen ook tweedehands aanhangers. Of u nu op zoek bent naar een bakwagenplateauwagenkippertransporter of gesloten wagen: ZTS heeft het allemaal!

Aanhanger huren in Goudriaan

Heeft u voor een korte periode een aanhangwagens nodig? Dan is het fijn dat u ook een aanhangwagen kunt huren voor bijvoorbeeld een dag, weekend of een hele week. Alles is mogelijk bij Zanen Techniek Service. Voor de huidige verhuur voorraad of om een reservering te maken kunt u het beste contact opnemen met ZTS door te bellen naar 0616030933. Een WhatsApp’je sturen mag natuurlijk ook!

Aanhanger repareren in Goudriaan

Zanen Techniek Service Wist u al dat u het eerste jaar maar liefst 15% korting krijgt op uw onderhoud bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen.

.. En heeft u geen tijd om uw aanhangwagen naar ons te brengen? Geen probleem! Wij hebben de mogelijkheid om op afspraak uw aanhanger, machines of gereedschappen bij u op te halen en terug te brengen. Wij maken het u graag gemakkelijk!

Tuinmachine of tuingereedschap in Goudriaan

Bent u op zoek naar een nieuwe tuinmachine of tuingereedschap? Z.T.S. adviseert u graag. Zanen Techniek Service biedt verschillende merken aan. Een paar van onze huismerken zijn: John Deere, Ego, Efco, Stiga, Mcculoch, Gardena en Aspen. Nieuw in ons assortiment zijn de veegmachines en onkruidborstels van Tielbürger.

×