Tohaco trailers

Home » Tohaco trailers

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige trailer en/of motor trailer met geavanceerde functies zoals luchtvering en uitstekende gebruiksvriendelijkheid, dan zijn Tohaco trailers bij Zanen Techniek Service in Groot Ammers de perfecte keuze. Als officiële dealer van Tohaco trailers biedt Zanen Techniek Service een breed scala aan trailers die geschikt zijn voor diverse transportbehoeften.

Tohaco trailers zijn ontworpen met geavanceerde luchtveringstechnologieën die zorgen voor een soepele rijervaring en een lage oprijhoek. Dit maakt het laden en lossen van zware apparatuur, motoren en andere ladingen een stuk eenvoudiger en efficiënter. De trailers komen bijna tot aan de grond, waardoor het oprijden van ladingen moeiteloos verloopt. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook de veiligheid tijdens het transport.

Als erkende dealer van Tohaco trailers biedt Zanen Techniek Service niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professioneel advies en ondersteuning. Of u nu op zoek bent naar trailers met specifieke kenmerken zoals luchtvering of naar maatwerkoplossingen voor uw transportvereisten, Zanen Techniek Service staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte trailer voor uw behoeften. Met Tohaco trailers en Tohaco motor trailers van Zanen Techniek Service kunt u rekenen op betrouwbaarheid, comfort en efficiëntie bij al uw transportactiviteiten.

Luchtgeveerd

De luchtvering van Tohaco trailers staat bekend om zijn uitstekende prestaties en comfortabele rijervaring. Door gebruik te maken van geavanceerde luchtveringstechnologieën zorgt Tohaco ervoor dat hun trailers soepel over verschillende soorten terreinen kunnen rijden, terwijl ze tegelijkertijd de lading beschermen tegen schokken en trillingen. Dit resulteert in een verbeterde stabiliteit, vermindering van slijtage aan de banden en een betere controle voor de chauffeur, wat essentieel is voor veilig en efficiënt transport op de weg. Zo blijven bijvoorbeeld je motoren veilig staan op de Tohaco motor trailer

Motors tot apparatuur

Tohaco trailers bieden een breed scala aan mogelijkheden voor het vervoeren van diverse ladingen, variërend van auto’s en motoren tot verschillende soorten apparatuur. Met speciaal ontworpen trailers en motortrailers kunnen ze verschillende afmetingen en gewichten aan, met opties voor open trailers voor voertuigen en gesloten trailers voor het overdekt vervoeren van apparatuur. Deze veelzijdigheid maakt Tohaco trailers een betrouwbare keuze voor verschillende transportbehoeften, waarbij zowel de veiligheid als de bescherming van de lading centraal staan.

Lage oprij-hoek

De Tohaco trailer en motortrailer onderscheiden zich door hun lage oprijhoek, mogelijk gemaakt door de geavanceerde luchtveringstechnologie. Deze functie zorgt ervoor dat de trailers tot aan de grond komen, waardoor het laden van zware apparatuur of motoren aanzienlijk eenvoudiger wordt. Door de soepele aanpassing van de hoogte kunnen ladingen gemakkelijk en veilig op de trailer worden geplaatst, wat bijdraagt aan de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van het transportproces. 

Meer informatie of direct bestellen?

    ×