Home » Aanhangwagen in Krimpenerwaard

Aanhangwagen in Krimpenerwaard

Aanhanger huren in de Krimpenerwaard

Heeft u voor een klus een tijdelijke aanhangwagen nodig? Dan is het mogelijk dat u ook een aanhangwagen kunt huren voor bijvoorbeeld een dag, weekend of een hele week of zelfs langer periodes. Bij Zanen Techniek Service is alles bespreekbaar en mogelijk. Voor de huidige verhuur voorraad of om een reservering te maken kunt u het beste contact opnemen met ZTS door te bellen naar 0616030933. Een mailtje of whats app sturen mag natuurlijk ook! 

Aanhanger kopen in Krimpenerwaard

Zanen Techniek Service ligt aan de rand van de Krimpernerwaard en dat is dan ook op steenworp afstand van bijvoorbeeld;  Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lageweg, Lekkerkerk, Opperduit, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Schuwacht, Stolwijk, Vlist en Willige Langerak.
Bent u dus opzoek naar een Aanhangwagen in de buurt? dan zijn wij uw Partner! Zanen techniek service levert diverse merken; Anssems, Henra, Humbaur, en Ifor Williams. Maar het huismerk Van ZTS is Hapert. Zanen Techniek is Oficial Hapert dealer. Bij ZTS vindt u nieuwe aanhangwagens maar ook gebruikte karren . Of u nu intresse heeft in een transporterplateauwagenkippergesloten aanhanger of bakwagen: ZTS kan het u allemaal leveren!

Aanhangwagen reparatie in de Krimpenerwaard

Mede door onze gunstige liggen in de buurt van Bergambacht, Ammerstol, Lekkerkerk, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Schoonhoven, Lopik, Stolwijk, en Vlist hoeft u nooit ver! Op onze reparatie afdeling nemen wij alle merken aan. Mocht u een x met pech staan is het mogelijk dat wij u onderweg helpen. 
Wij werken transparant en eerlijk zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Zanen techniek Service zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt met uw aanhangwagen.

Tuinmachine of tuingereedschap in de Krimpenerwaard

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking van uw tuinmachines of tuingereedschap? ZTS staat u graag te woord! Zanen Techniek Service biedt diverse gerenomeerde merken aan. Een aantal van onze huismerken zijn: Ego, John Deere, Aspen, Efco, Mcculoch, Gardena en Stiga. Tegenwoordig kunnen wij ook de veegmachines en onkruidborstels van Tielbürger leveren. 2ehands producten  wij hebben uiteraard ook! En mocht u een machine in willen ruilen, geen probleem ZTS doet ook aan inruil.
Bent u niet in de gelegenheid om uw aanhangwagen of tuinmachine naar ons te brengen? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid om op afspraak uw machines, gereedschappen of aanhanger bij u op te halen en terug te brengen. Bij ons staat SERVICE op 1! 

Zanen Techniek Service kortingsactie

Wist u al dat u het eerste jaar maar liefst 15% korting krijgt op uw onderhoud bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen? Vraag naar de voorwaarden! 

×