Home » Aanhangwagen in Nieuwpoort

Aanhangwagen in Nieuwpoort

Aanhanger kopen in Nieuwpoort

Zoekt u aanhangwagen om te kopen of huren in Nieuwpoort? Zanen Techniek Service ligt vlak naast Nieuwpoort en is dé aanhangwagenspecialist van de gemeente Molenlanden.
ZTS is Official Hapert Dealer maar kan daarnaast ook diverse andere merken aanhangwagens leveren van o.a. Henra, Humbaur, Anssems en Ifor Williams. Bij ZTS vindt u niet alleen nieuwe maar ook gebruikte aanhangers . Of u nu behoefte heeft naar een bakwagenplateauwagen,kippertransporter of gesloten wagen: ZTS heeft het allemaal in het assortiment! 

Aanhanger huren in Nieuwpoort

Heeft u voor een korte periode een aanhangwagens nodig? Dan is het fijn dat u ook een aanhangwagen kunt huren voor bijvoorbeeld een dag, weekend of een hele week. Alles is mogelijk bij Zanen Techniek Service. Voor de huidige verhuur voorraad of om een reservering te maken kunt u het beste contact opnemen met ZTS door te bellen naar 0616030933. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook! 

Aanhanger reparatie in Nieuwpoort

Ook voor reparatie kunt u bij Zanen Techniek Service terecht. op onze reparatie afdeling nemen wij alle merken aan.

Zanen Techniek Service kortingsactie

Wist u al dat u het eerste jaar maar liefst 15% korting krijgt op uw onderhoud bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen. 

Tuinmachine of tuingereedschap in Nieuwpoort

Bent u op zoek naar tuingereedschap of tuinmachines? Z.T.S. adviseert u graag. Zanen Techniek Service biedt diverse goede merken aan. Een paar van onze huismerken zijn: John Deere, Ego, Efco, Stiga, Mcculoch, Gardena en Aspen. Nieuw in ons assortiment zijn de veegmachines en onkruidborstels van Tielbürger.
Inruil en 2ehands producten doen wij uiteraard ook!
En heeft u geen tijd om uw aanhangwagen of tuinmachine naar ons te brengen? Geen probleem! Wij hebben de mogelijkheid om op afspraak uw aanhanger, machines of gereedschappen bij u op te halen en terug te brengenService staat bij ons op 1! 

×