IMG_0542
Home » EGO elektrische zitmaaier

EGO elektrische zitmaaier

Met een elektrische zitmaaier van EGO Power Plus bent u klaar voor de toekomst! Deze zitmaaier is volledig elektrisch, heeft een vermogen van 22PK en genoeg kracht om een gazon van 10.000 m2 te maaien!

De EGO Z6 Zero Turn zitmaaier wordt met een 1600W snellader geleverd zodat u beschikt over de snelste laadtijd. Hiermee laadt u de accu’s tot wel 4 maal sneller op dan concurrerende modellen.

Deze ongekend sterke elektrische grasmaaier beschikt over een LCD-scherm waarop u de snelheid, maaimodus en maaisnelheid kunt regelen. Ook ziet u exact hoeveel stroom de accu’s nog bevatten.

Klaar om te gaan maaien? Dan kiest u één van de drie rijmodi. De Standard-modus is ideaal voor de dagelijkse taken. Control-modus beschermt de ondergrond en is perfect voor mensen die kennis moeten maken met de Z6. De sport-modus doet zijn naam eer aan. Hiermee kunt u het precieze maaiwerk uitvoeren en is tevens perfect voor scherpe bochten en hoeken. De zitmaaier is ook uitgevoerd met Bluetooth zodat u de elektrische zitmaaier kunt in- en uitschakelen met uw telefoon!

Maaidek

De EGO Z6 Zero Turn heeft 10 verschillende maaihoogtes variërend tussen 2,5 en 10 cm. Met de ergonomische handgrepen kunt u de maai-instellingen gemakkelijk aanpassen. Zo kunt u deze gebruiken om te mulchen, het maaisel in de zak op te vangen of zelfs zijwaarts uit te werpen tijdens het maaien.  Zo bepaalt u niet alleen het gewenste maairesultaat bepaalt maar ook de manier van het maaisel verwerken.

Bediening

De bediening van deze elektrische zitmaaier is zeer gebruikersvriendelijk. U kiest gemakkelijk de gewenste maaimodus, hebt volledige controle over uw maai-ervaring en u kunt zelfs uw telefoon erop aansluiten via Bluetooth. Zo kunt u eenvoudig firmware-updates downloaden en genieten van de nieuwste functies.

LED verlichting

En bovenop alle bovenstaande opties: 32 high-intensity LED-lampen verlichten uw maaipad wanneer de omstandigheden niet ideaal zijn, de praktische bekerhouder voor grote bekers zorgt ervoor dat u sowieso gehydrateerd blijft tijdens het werken, plus een opbergvak en plekje voor uw telefoon die u ook kunt laden tijdens het maaien dankzij de USB-poort. 

Meer informatie of direct bestellen?

    ×